Buftea Events va pune la dispozitie 4 locatii unice
buftea events - evenimente private, sociale si corporate

About us

Gazduim evenimente private, sociale si corporate, incepand de la corturi situate pe marginea lacului Buftea pana la studiouri de inregistrare si platouri de filmare.

Totodata echipa noastra va oferă soluții integrate de event planning care îndeplinesc si cele mai exigente cerințe.

Bazandu-se pe o expertiza vasta, Buftea Events poate organiza evenimente precum: conferinte, receptii, gale, evenimente corporate, nunti, botezuri si alte evenimente private.

Studio 25

Acest cort va ofera o vedere panoramica asupra lacului Buftea, fiind inconjurati de un decor feeric de poveste, format din voaluri albe si candelabre maiestuoase.

Avand o suprafata interioara de 1050 m2 si o terasa de 150 m2, acest cort are o capacitate maxima de 450 de locuri. Locatia este disponibila pentru evenimente incepand din luna aprilie pana in octombrie.

Aranjament floral masa botez locatie Buftea Events
Locatie de evenimente langa lac Buftea Events

The Dom

Domul este piesa noastra de basm, desi este cea mai mica dintre locatii, avand o capacitate maxima de 250 de persoane. Situat in mijlocul naturii si cu acces pe pontonul lacului Buftea, Domul va transporta oaspetii departe de zumzetul vietii cotidiene, intr-o lume de poveste. Acesta este cadrul ideal pentru a oferi evenimentului dumneavoastra o atmosfera romantica de neuitat.

Studio 7

Studioul 7 este un fost platou de filmare, ceea ce il face sa fie un spatiu unic prin versatilitate de care dispune. Echipa noastra de decoratiuni si scenografie va sta la dispozitie pentru a crea orice tip de interior pentru evenimentul dumneavoastra. De asemenea, luminile si sonorizarea sunt de cea mai inalta calitate deoarece aceste sunt concepute pentru inregistrari. In fuctie de setupul droit, Studioul 7 poate gazdui pana la 500 de persoane.

Nunta in studio de filmare locatie Buftea Events
Locatie nunta in studio Buftea Events

Ton Studio

Cunoscut pentru acustica armonioasa, Ton Studio a fost destinatia preferata a muzicienilor de-a lungul anilor. Studioul recent renovat si modernizat si-a pastrat stralucirea din zilele sale pline de glorie.  Usile grandioase si receptia din sticla si marmura trasporta oaspetii intr-o era eleganta si plina de rafinament.

Inconjurata de sali private de conferinte, aceasta locatie este perfecta pentru orice tip de eveniment. De la receptii, gale si evenimente corporate pana la nunti, botezuri si evenimente private.

Pentru pachete si servicii suplimentare (welcome cocktail, candy bar, live bbq, aranjamente florale, cabina foto etc.), va rugam sa ne contactati si va vom oferi consultanta personalizata!