Echipa noastra de specialisti este la dispozitia dumneavoastra!

Serviciile noastre

Colaborand cu numerosi furnizori si profesionisti in industrie, care livreaza servicii la cele mai inalte standarde de calitate.

Reusim sa transform fiecare eveniment intr-o experienta inedita si memorabila.

Servicii de catering

Echipa noastră se adaptează cu usurintă oricărui tip de eveniment. Pentru petrecerile dumneavoastră private sau de companie, pentru receptii, conferinte si lansări, vă punem la dispozitie o selectie rafinată de preparate din bucătăria românească si internatională, într-o prezentare elegantă si originală.

Meniurile sunt personalizate în functie de cerintele dumneavoastră, oricat de extravagante! Experienta si logistica ne permit să deservim evenimente de orice amploare, păstrând aceleasi standarde înalte, fie că e vorba de 10 sau de 3000 de invitati.

Catering evenimente cheese bar Buftea Events
Servicii de organizare si event planning Buftea Events

Event planning services

Buftea Events oferă servicii complete de planificare evenimente de la conceptul creativ pana la implementarea evenimentului. Nu doar că suntem singurul furnizor al tuturor soluțiilor logistice și tehnice, dar va putem acorda de asemenea acces privilegiat la un număr mare de profesioniști, directori și artiști din industrie.

Indiferent de complexitatea sau natura unui eveniment, echipa de profesionisti de la Buftea Events transforma fiecare idee intr-un proiect de succes, combinand arta si munca impecabila intr-o maniera originala.

Décor si constructii

Parteneriatul nostru cu Buftea Studios va ofera acces la peste 30.000 de costume, 40.000 de accesorii si 20.000 de obiecte de recuzita si mobilier care vor transforma orice idee, oricat de simpla, intr-o poveste fascinanta, pusa in scena intr-o maniera autentica.

Colecțiile noastre acoperă diferite perioade istorice, din antichitate până în prezent și pot fi modificate pentru a servi nevoilor fiecărui client.

Fie că sunteți în căutarea unei scene, a unei petreceri sau a unui oraș aztec pierdut, nu exista o echipa mai potrivita care sa va transforme ideile în realitate.

Decor si constructii evenimente Buftea Events
Echipamente audio visual locatie nunta Buftea Events

Echipament audio visual

Succesul unui eveniment se bazeaza adesea pe executia logistica, de accea este foarte important ca tehnologia folosita sa corespunda celor mai inalte standarde. Echipamentele de care dispunem sunt de ultima generatie si garanteaza desfasurarea in conditii optime a oricarui tip de eveniment, fie ca este vorba de instalatii video, sunet, lumini, camere de filmat sau accesorii. Soluțiile noastre raspund provocărilor legate de orice proiect de divertisment.

Transport pentru invitati

Pentru ca fiecare eveniment sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta si confort, punem la dispozitie o gama larga de autoturisme, printre care si masini destinate transportului de persoane, precum si soferi cu experienta, asigurand astfel transportul invitatiilor catre si dinspre locatia evenimentului.

Servicii de paza si protectie

Indiferent dacă avem de-a face cu cerințe obisnuite de securitate sau nevoi personalizate, oferim servicii de înaltă calitate și expertiza personalului instruit.
Departamentul de paza al studiourilor Buftea este special antrenat pentru prevenirea, managementul si interventia in situatii de urgenta.

Contacteaza-ne
Am citit și înțeles informațiile legate de protecția datelor cu caracter personal.